1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1823886

Sv: Silly season
WarEvryPractice: Jag tror att det första han kommer att se är att vi släppte in på tok för många billiga mål för att vi försvarade oss för dåligt. Att vi fick oerhört få kontringar med fart där Molin, Jakobsson och andra snabba forwards gick nyttja sin fart, istället för att som nu alltid anfalla mot samlat försvar.

Ja, vi behöver bättre soelfördelande centrar, men att bortse från vad ett organiserat spel där man vet vad man ska göra (Och vara) i försvarsspelet vore i mina ögon väldigt fel. Jag tycker att du gravt underskattar coachens effekt på ett läge prestation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Patrick Thoresen är ledig. Foppa, öppna börsn.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Jag håller väl med i vad du säger om försvarsspelet, självklart måste det analyseras också. Det är väl de två negativa saker man tar med sig från förra säsongen, väldigt mycket baklängesmål och dålig puck-possesion.

Angående tränarens betydelse, visst är den stor. Men samtidigt, om jag kommer ihåg rätt så hade vi ifjol dessa olika konstellationer:

Johansson - Olausson
Johansson - Styf
Styf - Guld-Sundell
Bäckman - Tomas Jonsson

Idel hockeyadel rakt igenom, men det förändrade inte hur det såg ut på isen.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: tyvärr tror jag inte säcken kommer att utveckla offensiven i första hand. Det lär bli defensivt man ser den största skillnaden. Mycket färre två mot en eller tre mot två. Färre frilägen framför vårt mål då backarnai överambition gått bort sig osv.
Kommentera