1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1826323

Sv: Apropå ingenting...
Otto1: Du har förstås helt rätt i ditt inlägg och jag vill påpeka att det inte har så mycket med värvningarna från Modo även om det såklart just när det skedde kändes lite surt utan det är väl att dom är å jagar varenda större talang i hela Sverige, Frölunda är således den förening i Sverige som lägger störts budget på att värva ungdomar vilket i sig är märkligt när dom själva gärna utpekar sig som Sveriges bästa förening att ta fram och utveckla talanger.
Även om det naturligtvis är helt enligt regelboken att föra samtal med spelare under och efter säsong från andra klubbar, men någonstans kan man väl som förening ända ha någon form av etik och inte försöka "sno" varenda stortalang som kommer fram!

Sen vill jag bara säga att Frölunda såklart är en fantastisk förening på många plan, men jag tycker deras framtoning på juniorsidan är "för mycket" och det stör mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Tydligen blir dessa talanger bättre behandlade i FHC än i SKAIK numera! För visst är det FHC gör inte helt olikt SKAIK höll på med för ett par år sedan? Sen att SKAIK har bränt sina broar nu verkar det som och är inte lika attraktivt att komma till är väll deras sätt att ta hand om talangerna antar jag...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är tyvär bara till vänja sig, det är "nya Frölundas taktik" att värva unga talanger...
Kommentera