1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1829877

Sv: Silly season
J F K: Svårt att se hur han skulle ha coachat annorlunda ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Dels skulle jag sett till att de bästa får mer speltid. Sedan släppa loss backarna mer som blir relativt statiska. Jag tycker att Sverige väldigt sällan kommer med fart samlat och jag tycker verkligen inte att vi har ett bra försvar då vi gång på gång åker på riktigt farliga kontringar.

Jag är förvånad över hur det här forumet som dömt ut snudd på varenda coach vi haft sedan Samuelsson helt okritskt tycker att Grönborg är bra. Jag tycker att han fått ut ohyggligt lite ur spelarna. Jag har nog aldrig sett Sverige spela så pass dåligt match efter match under en hel turnering. från och med andra perioden igår är väl ett stort undantag. Det enda som räddat Grönborg är väl att man fått sjuk lätt väg till finalen och att Bäckström samt Nylander varit nästan i paritet med Sundin/Forsberg.

Jag kan väl tycka att om man jämför med -98s backbesättning så är det häpnadsväckande vilket lag vi har i år:
Mattias Öhlund, Kim Johnsson, Jan Mertzig, Niclas Hävelid, Mattias Norström, Hans Jonsson, Johan Tornberg och Christer Olsson
Ingen back av de är ens i närheten av Hedman. Öhlund och Norström var väl rätt bra vid tidpunkter, men jämfört med OEL och Klingberg.... Nope. Möjligen att Öhlund är som Edler statusmässigt... Jag tar mycket hellre Strålman än Kim Jonsson eller Norström.
Salo var jäkligt bra då och inte någon stor försämring mot Henke.
Kommentera