1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1831519

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Är det förtryck att hävda jämlikhet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: I vilket sammanhang menar du?
Om vi ska prata Modo så är det inte jämställt att herrlaget ska hålla damlaget ekonomiskt under armarna, men det är ett måste om det ska finnas ett damlag på hög nivå.
Jag tycker att man ska försöka ha ett så bra damlag som möjligt, men om inte det går bra för herrarna så finns det ju inte pengar att skjuta till damerna. Det bästa vore ju att damlaget klarade sin ekonomi själv men det kommer inte att hända på överskådlig tid.
Är det någon som vet hur mycket pengar damlaget drar in, och hur mycket som går åt för en säsong?
Jag tycker att på ungdoms nivå ska det vara lika, men på junior och a-lags nivå så måste man se det som ett företag.
När det gäller samhället i övrigt, så kvoteras det in kvinnor i företag och politiken. Många feminister tycker att det ska vara minst 50% kvinnor i företag och politiken. Jag tycket att det ska vara dom som passar bäst för tjänsten som ska ha jobbet. Om det då är mer kvinnor eller män det ska inte ha någon betydelse.
Många feminister tycker att männen ska ge kvinnorna mer utrymme och makt. Jag tycker att man måste lära sig att ta mera utrymme och makt, och det tycker jag att dagens tjejer är bra på, så det kommer nog att naturligt bli mer kvinnor med makt i framtiden.
Till baka till det där jag sa dom som skriker förtyck, så är det dom med dom extremaste åsikterna som hörs och syns mest, så jag tycker att det är bra när dom som står för vad dom flesta tycker, kommer till tals.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: de som hörts hittills har liksom varit fullständigt i avsaknad av förståelse för hur det fungerar och att Modo verkligen inte är de som borde klä skott för det. Okunnigt och korkat helt enkelt.
Kommentera