1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481720 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1832358

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Problemet var lite att vi hade större delen av dessa forwards förra säsongen också och se vars vi hamnade. Jag håller med om att vi har riktigt bra forwards. Däremot så tycker jag att vi gör en rejäl chansning på centerlinjen.
Men visst. Jag kan låta en aning dyster. Och alla andra lags förvärv är mycket intressantare osv. Det kan jag väl inte gömma mig från.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Förra året var det nästan ett helt nytt lag och det tar tid att spela ihop ett helt lag. Det är inte bara på isen som det ska funka, i omklädningsrummet måste alla hitta sin plats i gänget också. På center sidan ifjol så blev Edblom skadad, Byron hade stora problem, Heier kom inte upp i förväntad nivå, Rundqvist som var förste center större delen av säsongen (pga Byrons problem) var ojämn, Eriksson var bra, Steen underpresterade . Wahlgren var ojämn som center, O Öhman var okej, bra för att vara så ung. Molin var bättre på kanten. Och A J slängde om mycket i femmorna. Karlqvist gick aldrig in i sargduell förs och täckte skott en meter bredvid skottbanan i början av säsongen.
Sen så hade vi många backar som kunde slå ett bra första pass. Paris var helt värdelös.
Så jag tror att det blir mycke bättre i år.
Kommentera