1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484533 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1834813

Sv: Apropå ingenting...
Yoda Marklund:

Spelar egentligen inte någon roll vart de går huvudsaken är att det går till en klubb där de kan utvecklas och snabbt få NHL kontrakt så snabbt som möjligt så vi får pengar för spelarna. Problemet för dessa spelare som inte är riktigt färdiga är att om dom går till SAIK så har dom Lindström,Holloway, Möller, Lindholm mfl som stå före i kön och tar speltid i två första kedjorna och i PP. Bättre för spelarna att gå till en klubb där dom får ta stort ansvar genom att leda laget och få mycket tid i PP/BP, detta utvecklar spelarna mest, genom att få ta ansvar och vara en ledande spelare kväll efter kväll. Se bara på utvecklingen som Nylander fick i ett bottenlag som Modo där han fick rollen som förstacenter.

T.ex Så har ju Olofsson och Grundström fått stora roller i VF och den sistnämnda fick ju kontrakt i NHL så vi fick 3/4 av NHL pengarna, hade hoppas på att Olofsson också skulle skriva men han får nog en bra roll i VF i år och skriver på nästa år.

Får se hur Possler lyckas i år i DIF, han hade ju återigen otur med skador, men en bra säsong så då måste väl NHL klubben skriva med honom för att inte tappa rättigheterna.
Kommentera