1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1835450

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson:

Tyvärr tror jag du har helt rätt.

Tänk om dom + Enström skulle vilja ansluta samtidigt som man har ett gäng ungdomar som utvecklas samt etablerade att bygga på. Detta skulle kunna vara vår väg tillbaka till SHL, för tyvärr tror jag inte vi kommer utmana i år och nästa säsong med nya tv-avtalet så kan glappet bli ännu större.

Skulle Sendinarna ansluta så skulle vi ha en kedja som skulle sätta skräck i ett SHL-lag och på egen hand kunna vända matcher. Dom skulle bli odödliga i övik och vara större än alla hemvändare som var med och tog sm-guld om dom spelade upp modo till SHL igen.

Nej vi får istället drömma om att våra andra NHL spelare typ Hedman och Steen vill komma tillbaka i framtiden, och dessa får gärna ta med ett kompisgäng med spelare från andra sidan med mål att spela upp Modo ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Skulle Sedinarna komma hem skulle det vara av yttersta vikt att det blev offentligt så tidigt som möjligt. För efter det skulle vi kunna värva betydligt fler spelare.
Rätt säker på att spela med Sedins gör att man hellre väljer det.

Men, jag är inte heller särskillt övertygad om att dom kommer. Dom är som sagt 38år. Kommer från lyxliv och privatjets och spela den bästa hockeyn som finns. Att spela 2a division och kuska buss vid 40års ålder kanske inte är aslockande. Skulle vilja hävda att spelar dom för Modo i allsvenskan vid 39års ålder visar dom ett klubbhjärta motsvarandet Foppas utan tvekan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: De skulle verkligen bevisa sig, tvillingarna ifall de kom hem och spelade upp Modo i eliten igen. Men som sagt De kommer antagligen inte ta den chansen att bli odödliga i klubben.
Kommentera