1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481436 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1840085

Sv: Modo - Troja 7/10
Eller:

Hanses tillbaka i mål igen, Björklund saknas så vi har en tredje kedja med Wahlgren - V Öhman och Wernblom, skulle vara kul att se dem få utdelning.

Det jag vill se ikväll är att vi studsar tillbaka och visar att vi ska vara med i toppen i år. Så ska ett lag som vill vara i toppen agera efter en förlust. Tidigare har vi ju efter 1-2 vinster radat upp dubbla antalet förluster och sjunkit som en sten i tabellen.

Sedan hoppas jag Säcken coachar lite smartare, mot Leksand blev jag lite irriterad att man inte använda hemmafördelen och matchade kedjorna. Vår första var ofta inne mot Leksands kedja med Ritola i spetsen och det blev mycket byta chanser. Hade gärna sett att man kört in Häggström kedjan oftare mot Leksands första, Häggström och Röymark kan tillsammans stänga ner en kedja på denna nivå. Så ser gärna att vi gör detta oftare hemma, neutraliserar motståndarnas främsta offensiva hot så får förstakedja får matchas mot "svagare" motstånd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Troja 7/10
Rytter: Ok. Vinner ni med två mål är vi i delad ledning. Själv skulle jag inte ha något emot det. Västernorrland regerar i hockeyallsvenskan! Lycka till! ;-)
Kommentera