1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481447 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1840442

Sv: Modo - Troja 7/10
Domsjö: Nog åkte man skridskor ifjol också, men vid fel tillfällen och på fel sätt. Man satte ofta press på motståndarna, men inte hela femman samtidigt. DVs, en eller två kunde tokpressa, medan resterande var felplacerade och/eller passiva. Nu kör man mindre press på motståndarna, men alla känns någorlunda bekväma i systemet så vi tappar inte folk över hela banan.

Häggström har många gånger hamnat i markeringsläge framför eget mål, men där är han inte bekväm. Det är som att när han varit center har han bara assisterat backarna ute i hörnen/en bit ut i slotet. Han missar nu väldigt ofta sin gubbe mitt framför målvakten, då han helt enkelt inte verkar vara medveten om att det är hans uppgift. Förra matchen var det hans gubbe som snudd på oattackerad fick smälla in 2-2 medan Hägga tittade på. Jag tror att det är någonting som är rätt lätt att rätta till och är inte alltför orolig faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Troja 7/10
J F K: Det är definitivt inte Häggström fel på Trojas 2-2 mål, det är Sellgren som är helt ute och cyklar och inte har någon markering öht, detta resulterar i att Häggström bler helt ensam framför egen kasse och får en otacksam uppgift att markera en spelare felvänd
Häggström gör helt rätt i att endast fokusera på målskytten.
Svarta ringa är backarna och blå är pucken.
Kommentera