1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1840459

Sv: Modo - Troja 7/10
Gavelo: Det är mycket möjligt att båda gjorde fel. När jag såg det på tv tänkte jag att Häggström MÅSTE plocka upp killen framför mål. Det syntes ett bra tag innan att han inte var med. Du har säkert rätt i att Sellgren var ute och cyklade, men det rättfärdigar knappast att Häggström återigen missar att på riktigt markera sin kille.

Jag tror också att det var mot Leksand som den kille Häggström hade bakom eget mål, var den som fick slå in returen då Häggström släppte honom. Dessutom har jag sett fler tillfällen där Häggström hamnat i slotet, men inte tagit upp markeringen på den motståndare som varit närmast.

Ungefär som att centern inte markerar, utan bara backarna är ansvariga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Troja 7/10
J F K:
Det enda jag kan tycka Häggström inte gör 100% i situationen är jobbet, han borde kunna vara snabbare upp och låsa fast målskytten bättre men jag var inte på isen så det är lätt att sitta på sidan å tycka, som sagt ändå kan jag tycka att han borde kunnat göra ett bättre jobb att ta bort målskytten
Kommentera

Sv: Modo - Troja 7/10
J F K: Nej båda gör inte fel, Sellgren gör! Om Häggström (som inte skall ha en markering i det läget öht) helt plötsligt inser att killen som skall ha markeringen framför mål är någon annanstans så tvingad ju Häggström försöka täcka upp för (i detta fallet Sellgren) men han hinner helt enkelt inte upp och låsa spelaren som får en klubba på pucken, det är och kommer aldrig kunna anses som Häggströms miss. Den enda att beskylla målet för är Sellgren!

Det övriga stämmer säkert med leksandsmatchen, men faktum är att Häggström gör ett fantastiskt jobb i boxen så nog får man anse att han överlag gjort sitt jobb
Kommentera