1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301504 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1841296

Sv: Modo - SSK 11/10
Nucky: Han har varit lite anonym hittills men vi vet ju att han kan bättre.
Dock är jag lite besviken på Röymark och Häggström, dom är fantastiska i boxplay och jobbar ofta hårt men det känns som att båda fallit ur matcherna en aning på slutet, man hade hoppats att rutinen de båda besitter skulle visat sig mer på isen, men som sagt Häggström har ju ingen försäsong i benen så där får man nog ha lite mer tålamod.

Såg för övrigt att Anton Karlström fick några byten igår, kanske man snart kan hoppas på att M.popovic ,N. Muller, bröderna Wahlgren får testa, den förstnämnda hade jag nästan trott kunna ta en plats i A-truppen med tanke på hur han spelade i slutspelet och den där junior VM turneringen, men allt har väl sin tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 11/10
Gavelo:
Är detta lövens mr x som du skrev om? Iaf ute på marknaden.
+1
Kommentera

Sv: Modo - SSK 11/10
Gavelo: Ja, framför allt offensivt bidrar inte Röymark och Häggström med mycket just nu. Brukar visserligen krävas 10-15 matcher innan äldre spelare kommer igång ordentligt, får hoppas de helt enkelt är trögstartade.
De kommande 8 dagarna blir väldigt intressanta med 3 bortamatcher mot Pantern, Vita Hästen och Almtuna samt en match hemma mot Timrå.
Efter det tror jag vi ser var det barkar..
Kommentera