1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

287641 inlägg · 3738 ämnen

Inlägg #1841304

Sv: Modo - SSK 11/10
Sputnik: Endast 13% in i serien, tycker modo blandat och gett. Nöjd med att det blivit många tre poängare. Men matcher som gårdagen skrämmer, har så mycket ärr från tidigare säsonger. Någon gång i Januari ser man vart lagen faktiskt står. Innan dess vågar jag inte ropa hej. Glad och nöjd* på riktigt kan man ju knappt vara ändå när man ser att det faktiskt är allsvenska tabellen modo ligger i. Men kul de börjat bättre än tidigare. För detta är det i vår det gäller ha poäng för att fördelaktigen komma åtminstone top 4. Sen är ju alla poäng raderade ändå och allvaret tar fart.

*Glad och nöjd = dvs. nöjd på riktigt.
Foppa formulerade sig bra, "det smärtar varje dag jag ser att modo är i allsvenskan".

realist/cyniker ej olagligt.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 11/10
atomragnar: Nu tänkte jag inte gå händelserna i förväg men om Modo skall ha en realistisk chans att utmana om shl så behöver man nog leta efter en riktig toppforward/center.
Timrå fick in Dahlén , Löven har en mrX på gång, AIK lär nog förstärka ganska snart och känner jag dalaklubben rätt så kommer man nog bränna allt kapital på några värvningar innan jul, Modo har gått väldigt bra hittills men när andra topplag förstärker så bör man iaf ta upp frågan internt om att på allvar leta en nyckelspelare
Kommentera