1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1843315

Sv: Modo - Almtuna 17/10
Otto1: Men Dahlén är temporärt och kommer troligen gå vidare mot SHL under säsongen? Eller missuppfattade jag det. Iaf då är det tryggt att han inte är så vital för er.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar: Alltså det finns väl inget bestämt om nått vart han skall gå. Det enda man vet är ju hans outklausul till SHL/AHL/NHL som gäller tom 31 januari. Kollar man på vad Dahlen sagt i vissa intervjuer så har han låtit positiv till att stanna säsongen ut i Timrå om vi är ett topplag. Sen så har ju Vancouver sitt att säga till om givetvis. Kan själv tycka att det vore lite konstigt att lira här en halv säsong och sen dra till ett SHL lag till en Möjligvis 3:e 4:e kedja. Vilket den här klyftiga mannen lyfter upp. 😉
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar: Jag är faktiskt inte så säker på att Dahlén väljer att gå till SHL denna säsong, jag vidhåller att man får minst lika bra utveckling i ett topplag i Allsvenskan som i shl, speciellt om det allsvenska laget har en god ungdomssatsning och det är precis vad Timrå kan erbjuda. Jag tror att han stannar i AS säsongen ut OM inte NHL kallar tillbaka honom.
Låst ämne