1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1843322

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar: Dahlen säger ju att hans största dröm är att vara med och spela upp Timrå till SHL. Så vad är då ett fjuttigt guld med plastlaget Växjö. 😉
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 17/10
Sputnik:

Han vet ju iaf hur man marknadsför sig själv och vad folk vill höra, lät lite annorlunda när han lämnade.

Hem till Sverige, är det Timrå som gäller då eller hur går tankarna?
– Det är svårt att säga just nu. Allt beror på hur läget är just då. Jag har i alla fall inte gjort klart med någon klubb här hemma.
– Det är väl en minimal chans att det skulle bli Timrå eftersom jag såklart i så fall vill vara på en så hög nivå som möjligt. Jag har gjort två säsonger i Hockeyallsvenskan och jag har haft en fantastisk tid i Timrå. Men någon gång måste jag gå vidare oavsett hur bra jag trivts på ett ställe. Man kommer till en punkt där man måste röra på sig om man vill satsa på något ännu mer, men jag trivdes verkligen fantastiskt bra här i Timrå.

Jag tror att Vancouver skulle vara intresserade av att se sitt framtida radarpar i SHL för att se hur dom står sig, mycket troligt att dessa kan bilda kedja i NHL i framtiden och varför inte börja spela in dom redan nu.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 17/10
Sputnik:
Kan inte annat än att hålla med. Heder åt den som resonerar så.
Att spela upp laget (vilket det än må vara) är större än att vinna SM guld med ett köpeslag, vilket det än må vara. (Ja, upprepning - var menat).
Tjing-tjong, vänner.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 17/10
Sputnik: Realistiskt? ;)
Låst ämne