1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1843531

Sv: Modo - Almtuna 17/10
Tarasov: Det är så sorgligt, för nu har jag förra årets mentalitet och vare sig jag försöker vara positiv eller ej. Så innerst inne inför varje match tycker jag "nä, Almtuna är en klass bättre", "Pantern är luriga de får modo svårt att ro på", "SSK modo lär ha svårt av gamla traditioner". Fan jag har själv så jävla lite tro och hopp i laget att det är sorgligt. Jag är vanligen inte så hemsk pessimist.. Ex. när Spurs spelar tror jag på vinst oavsett motstånd.. Om Jimmie var en Kane av hockey skulle vi möjligen ha en chans på vändning.. Men det är han ej.. Jag är så bitter att jag redan i pincip har tankarna vid nästa år och bör väl ladda inför om 2 säsonger eller 3, kommer de bli nå ordning nån gång?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar: Jag är lika besviken som ni andra över förlusten, men igår kan vi väl vara överens om att laget var minst lika bra som Almtuna och hade alla chanser som krävs för att vinna? AIS fick enorm utdelning på ett spelmässigt övertag på dryga åtta minuter i början av andra. Resten av matchen var Modo lite bättre och borde ha fått in ett par puckar till. Ingen glänsande insats, det håller jag med om, men bara för att nyansera domedagsstämningen en smula...
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar: Ett derby är en annan match. Vi hade faktiskt varit betydligt sämre innan första derbyt ifjol (men då var inte Timrå lika bra) och ändå vann vi tämligen enkelt i tredje. Med allt tryck på läktarna, allt snack på stan och annat så påverkar det spelarna rätt mycket. Speciellt de yngre som inte är vana att hantera det, men även de äldre kan tagga till lite extra.

Jag tror att chanserna på fredag är rätt så goda. Ingen tror på oss och det är väldigt bra utgångsläge.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 17/10
atomragnar:
Själv går jag in i varje match med förhoppning om vinst, nästan oavsett blir så tråkigt annars. Det som stört mig tidigare säsonger, där man bitvis varit utspelade är att matcherna saknat spänning, försvaret har varit alldeles för ihåligt, oförmåga att skapa tryck i slutet av matcherna när man jagar mål. Även om spelet varit dåligt den senaste veckan så hade man goda möjligheter att vinna både mot SSK och Vita Hästen. Så är man bara med i topp - 8 nu i början så det ger ett visst lugn så hoppas jag vissa spelare kan växa under säsongen och att laget skall vara bra i slutet av säsongen, och då.... tkr mig kunna se tendenser på att både OSL och TW rör sig lite. Hoppas verkligen att Tim W som center faller väl ut. Spurs... då är man lite härdad. Sugen på att skriva att jag håller på Man City men man skall faktiskt inte retas bara för att, tyvärr har fotboll slutat intressera mig:)
Låst ämne