1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481526 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1845760

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Zource: Ja vem kunde tänka sig att när Dam värvar från NA blir det succé och topp i poängligan. Men när herr värvar NA blir det mest bara flopp?
(Jo jag vet att det är totalt andra förutsättningar)

Men missade 1a jag. Men verkar inte gjort mig så mkt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Det är lite samma problem som i fjol. Man underskattar serien för mycket. Vi har inte ekonomin för att värva och då blir det juniorer men problemet är målsättningen att vara ett topplag med det spelarmarerial vi har.

Ta små steg varje säsong så kommer det ge resultat i slutändan. Men att tro att man har så bra spelarmarerial är faktiskt lite skrämmande, finns bra många lag i denna serie som har betydligt mer namn kunniga lag en vad vi har.

Ska vi satsa ungt så får man ha en målsättning därefter det är vad jag känner i alla fall. Så för mig är det absolut inge konstigt att vi ej är bättre en vad tabellen visar. Men man stöttar ju grabbarna i vilket fall.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Monno: Ren tur det där. När Modo var som bäst 2007 och även några år efter det så hade dom tur med värvningar från NA. Senare var det katastrofala värvningar därifrån. Gillar att det nästan bara är svenskar i laget nu. Ta bort Röymark så blir vi ett riktigt patriotgäng! Skitsamma om vi åker ur då :)
Kommentera