1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1846664

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Tror det är enorm skillnad på träningsupplägg och hur man tränar när man är junior och senior. Som junior kommer man otroligt långt på ren talang, men i seniorhockeyn krävs otroligt mycket mer än bara talangen så jo jag tror inte fysträningen inte alls är lika viktig i j18/20 som i A-laget/seniorhockeyn och därför kan tex Modo ha sämre tränade juniorer men ändå vinna jsm.

Dock så är det A-laget vi diskuterade och där tror jag absolut det kan ligga något bakom uttalanden från flera källor att Modo har sämre och lättare träningsupplägg än andra klubbar.

Och ser man till hur laget presterat och hur Modo tenderat i många år att ofta falla ihop och bli sönderkörda kan man lätt misstänka att man saknar kapaciteten att stå upp bättre, men detta är ju bara en teori!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Gavelo: Som jag sagt tidigare. Klubben vill inte på riktigt gå till botten och utreda varför det ser ut som det gör år efter år i A-laget. En riktig utredning! Inget jävla pepp och ryggdunkande framför NHL-tavlan! Förbannat slapp och kravlös förening...
Gör ett studiebesök till Karlstad....
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Gavelo: Berglund, walfridsson, Wernblom med flera spelade fyra matcher på tre dagar. Nej, man vinner inte j20 utan att vara hyggligt tränande.
Kommentera