1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478945 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1847231

Sv: Modo - AIK 28/10
kulltorp: börjar påminna on förra säsongen, vill minnas Alba vaknade till då det såg ut som mörkast o art juniorerna spelade bättre ett antal matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 28/10
Mydar: Tycker känslan är genomtydlig, när Modo kan spela utan press som igår så spelar man ganska bra hockey, men så fort man hamnar i fjällräven center eller spelar mot lag där man helt felaktigt ändå målas upp som favoriter så blir det mentalt jobbigt och spelet låser sig.

Sen tycker jag kommentatorn var lite störig genom matchen, gillade att påpeka hur bra och fantastisk press AIK satte men väldigt sällan något direkt positivt åt andra hållet, tex när Hjälm strula med pucken på offensiv blå och Molin blev fri så nämnde han inget om att det var bra pressat av Molin och att sen åka sig fri utan han väljer helt enkelt att säga i sändning ”Molin gör... inte mål, MEN BRA HEMJOBB AV HJÄLM!!! , och när Alba sen avgjort matchen så väljer han helt att fokusera på att Alba minsann gör mål I fel tröja på Hovet och att han nog hellre velat spela för AIK som pappa Hjälm FÖN HAN är minsan en ikon med 7 säsonger i Solna klubben?!

Jag brukar väldigt sällan bry mig om kommentatorerna då jag förstår att det finns dåligt med resurser att skaffa objektiva talare, men igår blev det faktiskt lite pinsamt tyvärr.

Aja stark seger för Modo och även ett grattis till länskollegorna som fortsätter vinna, och ja Dahlén, vilken lirare!

Som Canucks fan så hoppas man ju få se han i klubben snart även om det är sjukt tråkigt för Timrå och hela allsvenskan den dansen det sker.
Kommentera