1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1847522

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Vi var nog många som skakade på huvudet när han gick till Mora. Det hade väl varit vettigare att vänta tills man är en etablerad spelare i allsvenskan innan man tar klivet upp? Hans problem är att han dels är så vek i kroppen och dels inte ens utnyttjar det han har. Han har bra skridskoåkning och hygglig teknik, men det blir liksom ingenting om man aldrig vinner en sargduell eller kan ta sig in på mål.

Hans styrka är när han får komma med fart längs högerkanten där han antingen kan bryta in framför backen och ta avslut eller runda backen med sin fina skridskoåkning. Från vänsterkanten har han inte den möjligheten och därför var det idiotiskt av AJ att spela Kristian på den kanten.

Jag är inte säker på att Kristian skulle vara så mycket bättre i vinter, men spelar man honom på högerkanten med en center som kan ge honom pucken i fart lär han producera hyggligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Han var ju ändå en av dom bästa i Modo före jul ifjol, så varför skulle inte han gå framåt på ett år. Han är väl i "rätt" ålder!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ett rykte som jag hörde igår , sen om det stämmer eller inte har jag ingen aning om är att Karlin har verkligen satt han i frysboxen. Han talar knappt med han.

Men som sagt var detta är bara något rykte som jag hörde !

Hade gärna sett att han kommer hem igen å gör en nystart !!
Kommentera