1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483142 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1848981

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har ingen aning hur fysen är. Men om det går ett rykte att fysträningen är bättre i andra klubbar så kan jag tänka mig att en del väljer en annan klubb om det står och väger.
Ryktet kommer troligen från de som har lämnat och sagt att fysträningen är bättre dit dom har kommit. Och att Anders Forsberg antydde att antydde att spelarna var dåligt tränade när han tog över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Låter ändå märkligt.
1. Det som Anders sade var väl typ fem år sedan och Modo har ändrat sig ganska rejält. Framförallt på juniorsidan.
2. Alla som kommer in i en ny klubb brukar prata väl om den nya klubben. Dumare är man inte och med dagens mediaträning är det väl bara sådana som Ledin eller Jonte Hedström som skulle kunna såga sin arbetsgivare.

Grundström, Djuse och Viktor Olofsson har snarare varit väldigt bra i de tester de gjort i nya klubbarna. Jag har liksom svårt att förstå hur folk resonerar eller är det liksom en sekt av föräldrar/agenter som alla är livrädda för att det ska bli fel och därför med alla medel försöker komma till Frölunda eller Skellefteå, typ?

Det vore väl konstigt att resonera så att om man går till en klubb med fortfarande bra tränignsmöjligheter, men där man har mycket större chans att få rejält med speltid. Som Sellgren, Hållander, Dahlén osv.
Kommentera