1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1850253

Sv: Modo - Leksand 11/11
J F K:

Ja jag kommer inte ligga sömnlös pga förlust borta mot Leksand. Första perioden var riktigt bra och trots att Leksand hade puck så hade vi kontroll. Kändes ungefär som när typ Pantern spelar borta mot oss. Tyvärr orkade vi inte hålla detta spel i 40 minuter till samtidigt som Leksand växlade upp, hatten av till dom som bara körde på trots den jobbiga starten.

Tycker inte alls att Hanses gör en dålig match, utan honom hade Leksand gjort 3-4 mål till. Han gjorde ju riktigt bra räddningar i första som gav oss fint utgångsläge, ingen skugga alls på Hanses idag anser jag.

Vi måste få tillbaka Sellgren, Oskarsson, Waldfridsson så vi kan minska speltid/bänka t.ex Aronsson. Han gör fina grejer offensivt som t.ex skottfint och passning till Jakobssons 2-0, men i försvaret hänger han inte med. Det är han som ställer till det och blir enkelt rundad så Leksand får göra 1-2 och komma in i matchen, var ju någon match tidigare där han hade markeringen länge i egen zon men forwarden bara trampade runt honom och hängde en backhand. Han är tyvärr inte redo för A-lags hockey än, kan säkert bli bra men måste ner i J20 till nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand 11/11
En annan sak som oroar lite är att förstakedjan inte alls skapar lika mycket som i inledningen. Frågan är ifall man kanske ska försöka att kasta om lite.

Vad sägs om att belöna Wahlgren efter hans fina inledning med att spela med Molin och Eriksson för att se ifall den kedjan kan vakna. Speciellt Eriksson går det tungt för just nu. Tyvärr skulle detta ju innebära att Marklund hamnar i en tredje kedja, så frågan är vem han ska spela där med V Öhman +?

Ifall Molin kedjan inte vaknar till i matchen mot Löven tycker jag detta är värt att testa.
Kommentera

Sv: Modo - Leksand 11/11
Rytter: Lite konstigt att inte en som David Deutsch får speltid före Tobias Aronsson , tycker han var riktigt bra ifjol när han fick chansen !
Kommentera