1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1850255

Sv: Modo - Leksand 11/11
En annan sak som oroar lite är att förstakedjan inte alls skapar lika mycket som i inledningen. Frågan är ifall man kanske ska försöka att kasta om lite.

Vad sägs om att belöna Wahlgren efter hans fina inledning med att spela med Molin och Eriksson för att se ifall den kedjan kan vakna. Speciellt Eriksson går det tungt för just nu. Tyvärr skulle detta ju innebära att Marklund hamnar i en tredje kedja, så frågan är vem han ska spela där med V Öhman +?

Ifall Molin kedjan inte vaknar till i matchen mot Löven tycker jag detta är värt att testa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand 11/11
Rytter:
Tror det skall mkt till för att Särki skall splittra dem, 5-10 matcher där det inte funkar alls för dem. Det man skulle kunna göra är att flytta upp Björklund till första iom att Molin/Marklund kan kompensera för att hans bristande rörlighet och han bevisligen kan producera med Molin. Sen kan man flytta ner Johan E med VÖ, Häggström/Röjmark. Problemet där är att helt plötsligt får vi spelare från 3 olika kedjor i PP1. Visst kan Björklund ta Erikssons plats men tycker inte man skall splittra på PP1 då vi gör en hel del mål via dem. Vill också att man skall fortsätta med OSL-Tim-Alba då de visat bra tendenser på sistone.
Kommentera

Sv: Modo - Leksand 11/11
Rytter: Tycker Eriksson drar ner förstalinan just nu, skulle vilja sätta in Björklund där när han är tillbaka.

Vi har Sellgren/Oskarsson/Enström borta på backsidan idag, Öhman/Wahlgren på center och Röymark/Werner/Björklund på kanterna.
Klart det märks i matcherna.
Kommentera

Sv: Modo - Leksand 11/11
Rytter: Har ni nått sparkapital i Hägga och Röymark? Eller kan dom inte bättre än så här? Hur får vi igång dom?
Kommentera