1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

291868 inlägg · 3765 ämnen

Inlägg #1850368

Sv: Apropå ingenting...
Olle: när man själv har varit i Sundsvall har det inte funnits ett skit och göra. Finns väl exakt samma butiker och kedjor i Svall som Övik.
Heldött i centrum på vsrdagar där med.

Men visst. Övik har inte samma samlingsplats för narkomaner och nersupna 18 åringar, Navet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Själv är jag uppvuxen i Härnösand, varit extremt mycket i övik eftersom tidigare sambo kommer därifrån samt att jag haft en del kompisar som bott där + att man håller på Modo vilket i sin tur även det gjort att man hängt rätt mycket i stan, är sedan 2014 bosatt i Sundsvall.
Att argumentera för vilken stad som är bäst är ganska individuellt eftersom alla har olika intressen och värderar saker helt olika.
Härnösand är en vacker och lugn småstad nära till vatten, innan det massiv flyktingmottagandet så var det vildaste som kunde hända en lördagkväll att raggarna slogs utanför gamla busstationen och IP’s, idag törs många inte gå utanför dörren.
Övik är en typisk småstad, alla känner alla på något sätt och sammanhållningen blir stor, trots den lilla befolkningen så byggs det ändå mycket och staden utvecklas, folket är trevliga och fisketlivet och båtlivet runt bönhsmn och ulvön är fantastiskt.

Sundsvall är störst befolkningsmässigt och således finns det kanske mest saker att göra, men som sagt det beror lite på vad man är intresserad av, själv sysslar jag med bodybuilding vilket gör att jag trivs bra i Sundsvall som är stora i Sverige inom fitnessvärlden. Navet är ett mörket och man mår lite dåligt varje gång gumman skall åka hem senare på kvällen från navet, restaurangkvaliten i Sundsvall håller enormt hög klass och utelivet är bra, dock kan man knappt åka bil längre i stan och parkeringar är dyra och få vilket gör att många väljer handel i Birsta.
Kort och gott så har alla städer sina fördelar och är man bara lite öppen så tror jag att man kan gilla dom flesta städer på ett eller annat sätt :)
+4
Kommentera