1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1851789

Sv: Modo-Björklöven 17/11
atomragnar:

" Det finns tydliga bevis att vi inte klarar av dessa matcher mot större lag."

"Det är andra faktor som gör d ej pallar pressen och inte är tillräckligt bra. "

Vilket svammel!

Mot Leksand hemma gör vi en riktigt bra mach och kommer tillbaka från jobbigt läge och tar 2p. Detta i kanske den bästa match jag sett i HA. Klarar vi inte pressen i större matcher menar du?

Löven borta är vi stabila bakåt i en tight match, men Löven vinner rättvist med 3-2. Här hade vi behövt lite flyt och psykologiska mål (som löven fick igår), då hade vi kunnat ta poäng. Men en bra defensivt genomförd bortamatch.

Leksand borta gör vi en riktigt bra första period och ligger i ledning med 2-0, detta med många ordinarie spelare borta, tyvärr orkar vi inte riktigt hålla spelet och Leksand tar över och vinner rättvist.

Igår så var vi sett till matchen det bättre laget över 60 minuter och klarade pressen med fullsatt i ett derby på ett bra sätt. Vi styrde händelserna på isen och tryckte tillbaka Löven i perioder (löven hade kortare perioder som efter 1-1 då dom kontrollerade). Visst löven vann skotten hävdar vissa, men detta är bara skenbart för många avslut kom utifrån mot en oskymd Wallin och var inte riktigt farliga. Till våra mål ska läggas att vi hade flera riktigt bra lägen. Någon som minns när Ekarv kedjan rullade upp hela löven och hittade in till en ren Jakobsson som tryckte den i kryssribban? Vi spelade tillräckligt bra för att ta 3p, det är tillfälligheter som slarvet 4 mot 4 som ger straffen samt det fullständiga horribla icke domslutet som leder till matchavgörande 2-3 målet. 1-2 är ju egentligen enda gången vi riktigt spelar fast oss i i egenzon och bjuder löven på ett läge.

Ifall vi skulle kunna spela majoriteten av matcherna som är kvar på samma nivå som igår så är jag inte ett dugg orolig för fortsättningen. Får vi ha ordinarie lag nu ett tag och kan slippa spela Aronsson t.ex och köra med Berglund istället så kommer vi växa som lag och klättra.

Enda oroande är dock att effektiviteten inte riktigt finns där, men fortsätter vi jobba som igår så kommer målen också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Rytter: Jag tycker att vi krånglar till det i anfallszon, och när vi får press så blir vi ganska stillastående. Då blir det passa runt i ring= lättläst, så att löven kan sätta press ut mot puckhållare, så när skotten väl kommer så är två lövare i vägen. Sen så förlorar vi ofta kampen framför mål. På backsidan så var Oskarsson inte bra, fast det blir nog bättre när han fått spela några matcher, men Eriksson har inte varit bra som back. Han har dåliga passningar och känns allmänt osäker.
Det känns som om vi har en hög högsta nivå, men en väldigt låg lägsta nivå. Om vi blir mer stabila på runt högsta nivån så kanske vi har chans att gå upp.Annars blir det en lika jobbig säsong som vanligt. Min åsikt är att allt sämre än ett shl kval är ett misslyckande.
Kommentera