1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1851929

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Robin Ztorken L:
Du har dina poänger även om det är lite väl svart/vitt. Man är iaf med i matcherna och utmanar till slutet så nog har man chans. Några större förändringar på spelarfronten lär inte göras, definitivt inte på fwsidan, kanske att man plockar in nån back men det känns inte så. Vinner man hängmatchen så är man med och utmanar om topp-5, tittar vi rent historiskt så behöver man inte vinna serien för att kunna utmana SHL-lagen. Men det skulle kännts bekvämare om vi knipit någon extra match mot pantern/löven/Timrå/leksand å andra sidan 2 mot Oskarshamn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Tarasov: Sven Tuta is back. Har nu äntligen återhämtat mig från förra årets vad vi nu ska kalla det....
Har följt inläggen här och Modo under årets säsong, och bara konstaterar följande:
Att många av er fans har många kloka synpunkter och är väl insatta i hockeyns värld, med personlig kännedom av spelare, taktik, egen erfarenhet av spel på hög nivå osv. Sen finns det de som sticker ut. JFK är väl som han är ;-) , kloka analyser, och att inte han är domarbas är för mig en gåta. Ivandrago, alltid trevligt att läsa dina inlägg. Finns många fler som har bra inlägg med finess.
Sen har vi vår allas Ztorken.Hen är väl sig lik, finns det någon som är så negativ!?

Personligen försöker jag att se saker och ting från den positiva sidan. Tycker att årets upplaga av Modo är hästlängder ifrån vad vi sett tidigare på många år.
Det här kommer bli bra. Ha en bra kväll.
Kommentera

Sv: Modo-Björklöven 17/11
Tarasov: kommer två matcher nu som kommer bli ytterst vägvsande var detta lag är på väg..
Kommentera