1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474662 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859016

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Confusius: Jag tror det blev 5 skott, 5 mål. Kan väl aldrig ha hänt på seniornivå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Supertrött: Det skulle man kunna säga är tokeffektivt eller rent av turligt! Eller så säger man som det är, att MoDo bjudit på alla 5 målen genom bisarra individuella misstag!
Vi begår alla misstag det är mänskligt, men när samma personer gör om samma misstag gång på gång på gång så är det tyvärr för att man är för dålig.

Klubben(läs Sundlöv och Särkijärvi) måste nu inse att man måste rensa ordentligt i backuppsättningen. Det som talar emot dom är att vi inte har några pengar! Jag kan bara se 2 backar som klarar defensiven i Carnestad och Hedman men där Hedman ibland får problem för att han inte riktigt hinner med i tempot.
Oscarsson och Berglund har jag överseende med, Oscarsson för att han är riktigt vass i PP(förutom idag då) och bra med pucken, och Berglund för att han är junior och Ö-viks kille.
Sellgren lär ju försvinna till SHL nästa säsong, tyvärr lär väl Enström bli kvar för att locka hem brorsan, men Ericson borde man verkligen avyttra helst idag!
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Supertrött: Nja BIK allt 5 skott i 2a så fullt så illa är det inte. 5mål på 16 skott tycker jag han sa nu?

Det sjuka med matchen är ju att det är en sak att förlora när man är lite off en dag och motståndarna kör över en.
Men denna match är ju Karlskoga riktigt jävla dåliga? Detta måste lätt vara det sämsta lag vi förlorat mot. Imponerande dåligt på nå vis.
Kommentera