1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478711 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859137

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
hanzon: ...eller i huvudhöjd.
Igår skulle Röymark dumpa en puck från offensiv blålinje, den satt i skyddsnätet bakom målet och då undrar man hur mycket elektricitet det finns i händerna :-)
Man har ju tidigare skådat känsligare händer på en rink.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Robin Ztorken L: Helt otroligt att killar som tränar passningar dagligen och har gjort så sen barnsben inte kan slå bättre passningar .

Varenda övning som dom gör på isen på träningarna ingår ju passnings spel , då tycker man passningarna fan skall sitta på bladet mer !
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Robin Ztorken L: Passningsspelet är illa, men inte sämre än tidigare år. MItt största problem är hur man först kan ge bort 3 p mot Västervik och några dagar senare ändå vara det lag på isen som har minst vilja. Jag hade förväntat mig att man var skogstokig efter förlusten mot Västervik - dessutom inför hyffsat med åskadare på hemmais. Karlskoga vann bara för att de hade mer vilja, så det var otroligt smärtsamt att sitta i Fjällräven Center igår. Idag har jag influensakänning, Konstigt nog är jag feberfri, så det kanske är något annat. Riktigt ont i huvudet iallafall, det blir litet bättre när jag inte tänker på hockey.
Kommentera