1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859147

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Smurfen: Någonstans måste vi ju förstå att det är HA vi spelar i också. Det är ändå "2a sorteringen" av de som vill spela i Sverige vi får ta del a.
De flesta i denna liga spelar ju inte i SHL av en anledning. =)

Och sen är det ju rätt stor skillnad på träning och match vad gäller stress, press och tid man har på sig.

Alla kan ha en dålig dag, att man ska göra 54 perfekta matcher med 100% fokus på denna nivå är ormiligt att kräva. Någon/Några skitmacher per år gör alla lag. Oavsett nivå.

Det är ändå människor som spelar.
Det som är besvikelsen är att man gör en plattmatch, snackar om "revanchlusta" och gör en ännu större plattmatch några dagar senare. Det är ju ojämnheten, att man inte verkar kunna ta sig samman efter en dålig match och bara köra satan matchen efter.
Varit inne på det förrut och undrar om det inte är samma här. Man har ett otroligt dåligt psyke i laget eller hur man ska säga.
Förlorar man en match verkar det ha en tendens att sitta i ett gäng matcher sedan. På samma gång när man vinner en match verkar man "boosta" av den någon vecka och vinna ett gäng på rad.

Kan vi fortsätta bossta oss själva vid seger och släppa förluster snabbare så vi kan köra en 2-3V ocn en förlust skulle vi klättra betydligt i tabellen skulle jag tro. Istället som nu att vinna 4 och förlora 4 typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 21/12
Monno: Ser att många klagar på att man inte kan slå en passning och min syn på saken efter att ha spelat själv i många år samt andra sporter är att när ”grundspelet” inte stämmer, man misstajmar åkningar och får inte till speluppställningen på det sätt man vill, då blir det nästan omöjligt att slå en vettig passning, detta sätter sig naturligtvis i huvudet och kontentan blir att det bara blir värre och värre!

Dock måste jag inflika en sak mitt i all misär, igår gör Modo kanske den sämsta matchen sen degraderingen til allsvenskan, ändå kunde man ha vunnit matchen för så små marginaler var det, Modo hade mängder med PP och Eriksson själv som haft svårt med målskyttet ett tag hade väl nån på linjen och minst en i ramen, mål där och matchen hade garanterat fått en annan utgång!

Men nu är det bara att blicka framåt, snart match igen vare sig man vill det eller inte.
Kommentera