1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859537

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Smurfen: Allting började egentligen när Modo som första svenska lag ville efterlikna nhl, med folk på läktare och direktkontakt med båset, kostym, slips, uppstyrda färdiga lägenheter till nyförvärv, jobb till sambos, dittan å dattan med spelarna så att dom skulle trivas vilket många uttryckligen gjorde, dock är skillnaden att i nhl åker man lika fort som man kom om man inte ger 100 i matcherna medans i Modo fick man ändå spela hela säsongen utan att ens knappt bli förpassad till läktaren eftersom det ändå inte fanns bättre alternativ.

Kris letang som är en av världens bästa backar och har så varit i många många år men för första säsongen har det gått tungt och nu överväger pittsburg att göra sig av med honom, det påvisar om något ambitionen att alltid vilja vara bäst och är man inte tillräckligt bra oavsett namn på tröjan så ryker man till förmån för någon som är villig att vara bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Gavelo:
För egen del känns det som att sen negativa trenden började i samband med sparkningen av Jim Brithen, året senare sparkas andretränarn vilket också kändes märkligt även om jag mest förhöjde resultaten på den tiden. Sen skulle aldrig Söderberg/Wernblom fått lämna men där var det kanske svårt att stoppa dem från att lämna. SM-Guldet var trevligt men tyvärr ingen ändring i negativa trenden. Åren med Näslund vid rodret kändes det som att man hade bottnat, det saker han ordnade med runtomkring känns inte som att det skulle vara negativt snarare tvärtom ett tecken på att man ville styra upp saker vi lyfte från 11-12 till ligga kring 8 plats under den tiden vilken är en indikation på något gjordes rätt. Tkr även att rekryteringen under den perioden var rätt bra eller iaf bättre än närmast före och närmast efter.

Var någon efterlyste lite pepp igår? Kan bidra lite, Ekarv/Sellis/Carnestad var borta 3 mkt viktiga spelare. Ingen av dem är långtidsskadad så det finns hopp! Dessutom har vi det viktigaste matcher i februari och framåt, vi får väl hoppas att spelarna vill vara bäst då;)
Kommentera