1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480166 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1859585

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Robin Ztorken L: V. Berglund har tagit milakliv sedan ifjol, Sellgren känns stabilare, Tim W har utvecklats rejält, tycker Wernblom ser både starkare och snabbare ut än ifjol, men fattas ännu en del innan det börjar ge utdelning.
Walfridsson är också på rätt väg.
Påstå att juniorerna inte utvecklas är bara bull..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Nucky: Jag håller med, det är inte juniorerna som har sänkt det här laget. Dom som ska driva det här laget har inte levererat. Häggström var bra i hans sista match, före det var han ur usel och sänkte laget. Röymark var riktigt dålig i början men har varit bättre på sistone men han är inte signad för att vara en i mängden, han ska driva laget som ett föredöme med energi och inställning. Det syns inte. J Eriksson är värvad som målskytt. Det funkar inte särskilt bra. T Eriksson har varit sämst i laget stort set var ända match. Det är flera som skulle vilja ha honom som center, men han kan inte sätta eller ta emot ett enkelt pass. Hur skulle han kunna va center då. Han var en av dom bättre ifjol, men man ser inget av det i år. Många hyllar Carnestad men på många av målen som han och Hedman har varit inne på har han varit och virrat omkring på konstiga ställen i zonen. Och känns svag vid sargen. Molin är absolut en av dom bästa men det är många gånger som när han tappar puck inte ids jobba hem. Björlund har hämmats av sin skada så han har inte kommit upp i nivå. Vi behöver honom skadefri och i form. Jakobsson var bra första matchen, men verkar ha dåligt självförtroende. Han har bra fart men utnyttjar det inte, viker hellre ut mot sarg och söker pass,än att åka om och bryta in mot mål.
Vi borde kicka T Eriksson och Röymark och värva en stabil back och en skridskostark två vägs forward.
Kommentera

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Nucky: Nja, det är möjligt att dom utvecklats, men inte till bärande spelare i allsvenskan och det är det vi behöver.
I alla fall om Modos målsättningen är SHL, men det kanske är så att vi skall producera talanger för vidareskeppning till SHL och själva förbli ett HA-lag
Kommentera

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
Nucky: Inga j- matcher i helgen?
Kommentera