1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

290245 inlägg · 3754 ämnen

Inlägg #1862791

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
4 år för europeiska spelare efter att man draftats. Klart VO skall med till OS, senast vi hade OS utan NHL-spelare avgjorde en modoit hela turnering.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Mycket har man varit kritisk till både laget och Modo i många år tack vare hur det har sett ut på framförallt isen, så därför känns det härligt att få lyfta fram något positivt som finns i föreningen också.
Å det är verkligen den kontakten med oss supportrar som har blivit ett sånt stort lyft om man jämför hur det verkligen har varit som tidigare.
Den största orsaken till den stavas nog Frank Eriksson ,shit vilken klippa han är för Modo !!

Ställde en fråga till han i går ang om dom har gjort någon analys på varför publiksnittet på dom sk "icke publik matcherna" har sjunkit denna säsong jämfört med förra säsongen.
Tog inte många minuter innan man hade ett bra och ärligt svar av han .

Beskrev i samma mening att jag själv hade en teori på orsaken till dom sjunkande publik siffrorna när jag ställde frågan till han och genast fick jag åter igen ett snabbt svar av han , där han ville att jag beskrev min teori via ett mail till honom.
Så sagt å gjort så beskrev jag i långt mail till honom med min egen teori om dessa oroväckande sjunkande publiksiffror ,och i morse så hade man ett långt svar av han där han verkligen tog tills sig mitt mail och skulle skicka det vidare både till VD och sporten.

Vet inte riktigt vad jag ville med detta men var bara sugen att få skriva av mig lite positiva saker om Modo också !!
+9
Kommentera