1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

290098 inlägg · 3753 ämnen

Inlägg #1862802

Sv: Apropå ingenting...
Mycket har man varit kritisk till både laget och Modo i många år tack vare hur det har sett ut på framförallt isen, så därför känns det härligt att få lyfta fram något positivt som finns i föreningen också.
Å det är verkligen den kontakten med oss supportrar som har blivit ett sånt stort lyft om man jämför hur det verkligen har varit som tidigare.
Den största orsaken till den stavas nog Frank Eriksson ,shit vilken klippa han är för Modo !!

Ställde en fråga till han i går ang om dom har gjort någon analys på varför publiksnittet på dom sk "icke publik matcherna" har sjunkit denna säsong jämfört med förra säsongen.
Tog inte många minuter innan man hade ett bra och ärligt svar av han .

Beskrev i samma mening att jag själv hade en teori på orsaken till dom sjunkande publik siffrorna när jag ställde frågan till han och genast fick jag åter igen ett snabbt svar av han , där han ville att jag beskrev min teori via ett mail till honom.
Så sagt å gjort så beskrev jag i långt mail till honom med min egen teori om dessa oroväckande sjunkande publiksiffror ,och i morse så hade man ett långt svar av han där han verkligen tog tills sig mitt mail och skulle skicka det vidare både till VD och sporten.

Vet inte riktigt vad jag ville med detta men var bara sugen att få skriva av mig lite positiva saker om Modo också !!
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Några fler som har några tankar kring detta med sjunkande publiksiffror ?

Den känslan jag fick i svaret hans efter mitt mail till han är just att dom ser nog inte ibland på samma sätt om oss vanliga supportrar hur det är som och framförallt hur snacket går där ute där i stugorna och där ute på byn.

Så han var mer än tacksam över mitt mail och mina synpunkter hur folk resonerar kring hur det är som och framförallt varför folk inte väljer att gå på matcherna längre.
Nu beskrev jag från mina egna erfarenheter och vad jag hör på stan, som infödd Ö-viksbo sen femtio år tillbaka så känner man ju en del som går och har gått på matcherna.

Finns säkert fler än jag som har synpunkter och teori på varför publiken sviker mer och mer , så lyft gärna fram dom och gärna till Modo också !
För vill ju Modo bästa alla här inne och med sjunkande publiksiffror år efter år så , ja ni förstår själva vart det leder åt !!

Må gott alla Modoiter !!
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen:
Trevligt värre.
+1
Kommentera