1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1862811

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Några fler som har några tankar kring detta med sjunkande publiksiffror ?

Den känslan jag fick i svaret hans efter mitt mail till han är just att dom ser nog inte ibland på samma sätt om oss vanliga supportrar hur det är som och framförallt hur snacket går där ute där i stugorna och där ute på byn.

Så han var mer än tacksam över mitt mail och mina synpunkter hur folk resonerar kring hur det är som och framförallt varför folk inte väljer att gå på matcherna längre.
Nu beskrev jag från mina egna erfarenheter och vad jag hör på stan, som infödd Ö-viksbo sen femtio år tillbaka så känner man ju en del som går och har gått på matcherna.

Finns säkert fler än jag som har synpunkter och teori på varför publiken sviker mer och mer , så lyft gärna fram dom och gärna till Modo också !
För vill ju Modo bästa alla här inne och med sjunkande publiksiffror år efter år så , ja ni förstår själva vart det leder åt !!

Må gott alla Modoiter !!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: En generell nedgång i publiksiffror, såväl HA som SHL, tycker mig kunna läsa både lite här o där om just det.
Folk kan väl vara lite lata o inte gå just till arenorna när cmore kan avnjutas i soffan hemma.

I Modos fall handlar det ju naturligtvis om att man åkt omkring och agerat slagpåse i snart 10 års tid.
Vi har väl varit de olika seriernas sämsta hemmalag varje säsong.
Vem orkar till sist masa sig dit för att se på eländet?
Ett lag som ständigt slåss i botten, oavsett serie är ingen tilldragelse för någon.
Ett bra exempel är väl den senaste 6 hemmafighterna mot i princip tilltänkta bottenlag o man lyckas med konststycket att torska fem, HEMMA!
Det är ingen bra reklam att sälja biljetter

Vi som varit i högsta serien i 40 år och har en publik vana vid det och känner kanske inte suget att rusa efter biljetter till ex Tingsryd m.fl.

Vi har inte heller spelare som är så intressanta att de kunde vara värda entrepengen.
Attraktiva spelare kan vi glömma i denna bananserie, men om vi åter blev ett vinnande lag lovar jag att publikströmmning skulle uppstå återigen.

Kunde väl hoppas att Sedins tog ett avslutningsår i Modo, då skulle det nog vara fullsatt i Fjällräven en hel säsong, men det kan vi glömma, tyvärr.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Spel i HA är ju viktigt när det kommer till publiktapp. Förra säsongen var det lite "nu skall vi minsann upp igen och det bättre att vinna i Hockeyallsvenskan än att förlora i SHL" mentalitet. Sen är det förstås ett tapp nu pga alla förluster på hemmaplan och det är nog en viktig faktor.
Sen det gamla vanliga att det är dyrt och konkurrensen med Cmores Tv-sändningar förstås.
Som det är nu så väljer folk ut några få matcher typ mot Tik, Löven eller Lif och det är nog bara vinster och rejält lägre priser som kan locka tillbaka en del av publiken till de mindre attraktiva matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: vore trevligt att veta vad du skrev och vilket svar du fick. Bra agerat av dig där👍
Kommentera