1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863430

Sv: Modo-pantern 180113
wolper: Borde inte vår sportchef få frågan av journalister om truppen och hur han ser på säsongen så här långt ? Gör ert jobb allehanda! Sen tycker jag att kritiken mot Wallin känns fel, knappast hans fel att laget inte förmår att göra mål framåt. Tre numerära överlägen igår som ledde till absolut noll och ingenting. Spelet lika dåligt som förra säsongen, har ingen koll men poängskörden så här långt i år är väl till och med sämre än ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
Golden boy : Det är ju det gränslöst dåliga grundspelet man saknar, finns ju inte en enda variant man kör, inget speciellt vapen i PP och man har ingen idé hur man skall erövra pucken i egen zon bakom förlängd,för många som stirrar puck och hela tiden är steget efter situationen!

Passningarna går till spelare som står still eller är på väg hemåt i banan, puckdumpningarna är meningslösa när vi ofta bara har en stackars jävel som ska jobba mot 2-3 motståndare, att det flesta dessutom är tacklingsrädda gör inte saken bättre heller, nä det är så fantastiskt mycket som är uruselt i laget så man vet nog inte ens vart man ska börja skruva.
Kommentera

Sv: Modo-pantern 180113
Golden boy : Nån som har koll på hur länge Karlkvist blir borta? Utan honom är förstakedjan helt ensammen, och deras form är inte heller hysterisk, milt uttryckt..
Det tillsammans med en målvakt som inte längre är omutlig så blir det svårt.
Hanses lär stå mot Almtuna, hoppas Karla också är tillbaka då. Om han blir borta länge måste man leta ersättare, utan tvekan.
Kommentera