1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480847 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863945

Sv: Apropå ingenting...
Domsjö: ja, Foppa, Susse eller Salle drog aldrig någonsin på sig en odisçiplinerad tvåa... verkligen???

Ska man dra fram ett annat exempel. Nu har Sellgren trots allt varit bra i vinter, men. I finalen i jvm håller många honom som bäste svenska back. Han var alltså då i paritet med samme Rasmus Dahlin som ska spela i OS. Bättre än Elias Pettersson.
Tycker någon här inne att han gjort en enda match i vinter i modo då han hållit hög SHL-nivå?
Vad fan beror det på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nog fan gjorde dom det men i samma match kunde de också avgöra matchen till det egna lagets favör. Att tappa humöret kan alla få göra se bara till att du allt som oftast ligger på plus. Eller jämför du Björklund med Salle,Susse och foppa?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Lagsport, det krävs mer än en spelare som spelar bra för att spelet ska bli bra, nog oerhört svårt för en talang/stjärna att glänsa när man spelar med ett helt lag som ser ut att ha gett upp!

Trist att man kastar bort en säsong pga att man inte klarar av att motivera sig att ge allt när spelet är knackigt när man faktiskt har ett riktigt fint lag på papperet, för jag håller med dig, talang finns för en topp 5 placering.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Åt helvete med både Säcken och Styf , det är deras uppgift att få spelarna att leverera match efter match. Detta har ju inte hänt så därför har man misslyckats, tack o hej ba bayo de mayo. Säcken har 1+1 så han kostar det inte så mycket att lösa.
Kommentera