1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1865313

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal:
Har inte ÖA men tycker att man kan skilja på kritik och klander. Sen är det rätt trevligt om evt kritik är någorlunda genomtänkt, att råhata utan substans blir bara tröttsamt att läsa. Ett forum utan kritiska synpunkter skulle bli rätt menlöst. Är även på sin plats att stanna upp och utvärdera sina egna kunskaper då och då emellan man stoppar ner fingrarna i snacksskålen:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: håller med , tycker också vi har rätt o dryfta våra åsikter dock utan att gå till ytterligheter, vi ser det vi ser laget och spelarna utföra på planen, många av oss här följer alla matcher antingen på plats, tv eller stream, vi har ingen insyn hur det ser ut innanför väggarna o där kan vi bara tro gissa och spekulera, jag ser även andra allsvenska matcher som visas då Modo inte spelar och blir imponerad hur hårt de flesta lagen jobbar, tror inte Modo är så mycket bättre än tabellen visar, en sak som de fortfarande, trots två år i allsvenskan, har emot sig är att de är Modo laget som de flesta andra lag vill slå och därför jobbar de extra hårt i då de möter Modo, tittat lite på matchen efter för dessa lag o i många fall förlorar den, kan vara tillfälligheter men lite substans tror jag absolut det är
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Kritik ska absolut förekomma både här och öppet mot klubben och då gärna med förslag på hur man kan lösa ptoblemet. T.ex kritik hur modo kommunicerar med fans och vad vi fans vill ha, sådant för klubben framåt. Se bara hur mycket bättre det blivit senaste år jämfört med för ca 5-10 år sedan.

Att läsa hundratals inlägg om hur sämst laget är hur dåligt tränade man är, hur modo som klubb är ett skämt osv är för mig inte kritik det är planlöst gnäll och det kommer inget konstruktivt ur det eller går att bemöta för klubben. Antar att det var detta insändaren syftade på.
Kommentera