1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481751 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1866227

Sv: Modo - AIK x2
Rytter: Många här på forumet tyckte att vi hade en tillräckligt bra trupp innan säsongen. Jag tyckte då att Röymark och Häggström inte vad Modo behövde. Jag tyckte att vi behövde en första center. Då fick jag mycke mot hugg, för vi har ju Molin som första center.
Jag påpekade att om Molin spelar center så förlorar vi ju våran bästa ytter, och om han skulle spela center så behövde vi ändå en första center. Jag tyckte också att VÖ inte var tillräckligt bra men hoppades på en utveckling. Han har inte utvecklas alls.
Jag tyckte att vi skulle värva Rob Schremp ( som var kontraktslös) och en bra back.
När säsongen hade börjat så hoppades jag att vi skulle vara tillräckligt bra och att många skulle utvecklas. Men nu är vi där, på gränsen till avgrunden, och jag ser inte något som ska förhindra fallet. Att värva en finne som ingen annan vill ha är inte lösningen. Vi behöver inte fler HA medel spelare, vi behöver klass. Vi behöver en tränare som bänkar spelare som inte duger ( 67,17,27,33). Och ger dom som bäst för stunden mer speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK x2
Från Hörnefors: Tycker Karlkvist är jävligt saknad, han driver en lina helt själv med sin pondus.
Återigen är det de unga spelarna som ska bära hundhuvudet enligt många, men hur fan tänker man när man förväntar sig att juniorerna ska komma in i A-laget och köra 50 stabila matcher?!
Det är återigen stommen, de erfarna spelarna som sviktar. De som ska bära laget över en hel säsong klarar inte av det.
Tror Gavelo är inne på rätt linje när han säger att trycket på A-laget blir för högt.
Man förväntar sig att matcher som Pantern hemma eller Troja borta ska städas av utan bekymmer, just för att vi är Modo. Vi har ju förfan 2 SM-guld och 40 år i högsta serien, hur kan vi INTE vara favoriter mot dessa lag?
Sanningen är ju att vi IDAG är ett HA-lag, och vi är inte bättre än så.
Om detta lag hade spelat för Västervik hade man legat topp 5, det är jag övertygad om.
Kommentera

Sv: Modo - AIK x2
Från Hörnefors: Även nr 12 är en otroligt begränsad spelare som dessutom verkar ha en fysik som pokjlagsspelare , väldigt lätt att flytta på för motståndarna. Förstår inte riktigt resonemanget på forumet att pressen från fansen skulle vara för stor, okej om det vore AIK eller Djurgården som har riktigt stora supporter grupper och inte alltid så trevliga när det går dåligt för det egna laget. Men Modos fans består ju av inte allför många och de allra flesta tämligen välartade, knappast något att ligga sömnlösa för.
Kommentera