1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296186 inlägg · 3793 ämnen

Inlägg #1870922

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Det kan inte vara så att de använder som säljargument gentemot spelarna och på så sätt få en fördel i förhandlingar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Jo det är ju precis det jag menar. Pantern har ju lyckats kontraktera spelare man kanske annars inte fått för att man gett dom öppen gata till SHL. =)
Dom kan man säga har kommit längst i sin farmarlagsmentalitet.

Dock verkar ju den nya sportchefen man ha inte vara lika pigg på att Pantern ska vara ett rent farmarlag, och dom märker väl hur det biter dom i röven nu med dessa skit kontrakt.

Vill ni se något tragiskt? Fredrik Styrmans kommentar här:
http://bloggar.expres...re-lamnar/

"– Jag spelar mot BIK Karlskoga imorgon definitivt. Sedan vet man aldrig. Det är två dagar kvar, men helt ärligt finns det inget jättespår just nu, så jag är inställd på att spela här, säger Styrman."

Inte vet jag, men skulle Modospelarna börja snacka om att " Jag har inget bra spår just nu så blir nog kvar ändå om jag inte har tur och får napp" (Som man i princip kan tolka kommentaren). Ja då kan jag nog tycka att dom borde valt en annan klubb till att börja med.
+3
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Var in på hemsidan och kikade på tabellerna för J18 o J20 - det ser ju lovande ut måste jag säga. Men, vad som slog mig, tycker att det saknas en del lag, tex djurgårn, är inte de med längre? O samma med tex HV
Kommentera