1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296190 inlägg · 3793 ämnen

Inlägg #1871032

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Jo det är ju precis det jag menar. Pantern har ju lyckats kontraktera spelare man kanske annars inte fått för att man gett dom öppen gata till SHL. =)
Dom kan man säga har kommit längst i sin farmarlagsmentalitet.

Dock verkar ju den nya sportchefen man ha inte vara lika pigg på att Pantern ska vara ett rent farmarlag, och dom märker väl hur det biter dom i röven nu med dessa skit kontrakt.

Vill ni se något tragiskt? Fredrik Styrmans kommentar här:
http://bloggar.expres...re-lamnar/

"– Jag spelar mot BIK Karlskoga imorgon definitivt. Sedan vet man aldrig. Det är två dagar kvar, men helt ärligt finns det inget jättespår just nu, så jag är inställd på att spela här, säger Styrman."

Inte vet jag, men skulle Modospelarna börja snacka om att " Jag har inget bra spår just nu så blir nog kvar ändå om jag inte har tur och får napp" (Som man i princip kan tolka kommentaren). Ja då kan jag nog tycka att dom borde valt en annan klubb till att börja med.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Det här med kontrakten är man bra nyfiken på, för innan säsongen starta kändes inte Panterns värvningar så märkvärdiga. Förutom Liss då, men i övrigt så kan det väl ändå vara spelare som säkerligen skulle kunna valt Modo om ett kontrakt slängdes upp. Skall vi verkligen behöva vara så mkt sämre än Pantern? Nu är iofs serien inte slut och i hockey så avgörs säsongen av slutspel men ändå.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Fast å andra sidan har ju Modo värvat några spelare under denna säsong till exempel och de kom ju från andra lag...Eller är det ok att värva spelare men inte att själv släppa spelare?
+1
Kommentera