1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296192 inlägg · 3793 ämnen

Inlägg #1871033

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Fast å andra sidan har ju Modo värvat några spelare under denna säsong till exempel och de kom ju från andra lag...Eller är det ok att värva spelare men inte att själv släppa spelare?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Ja nu missar du ju poängen lite va? Jag utgår från att de spelare vi värvat från andra klubbar under säsongen faktiskt velat vara i sin klubb men av olika anledningar inte fått det att stämma och då i samråd med klubben väljer man att lämna.
Styrman låter väldigt mycket som att det är planen att spela i SHL istället men att han inte fått något napp. Och inte är det i samråd med Pantern heller, utan dom får bara stå där på perrongen och vinka hejdå.

Det jag stör mig på är alltså att man har inställningen att klubben man är i är tillfällig. Inte bara för säsongen, utan tillfällig fram till man får ett annat erbjudande.

"Eller är det ok att värva spelare men inte att själv släppa spelare?" Pantern släpper inte spelare. Pantern har gjort så man tappar spelare utan att ha något val. Man är ett farmarlag. Ett lag där spelare som inte platsar i SHL spelar tills man får en plats i ett SHL lag. (under säsong, mellan säsonger är ju en annan sorlig femma för hela HA)
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Allting när det gäller det egna laget är ok, när andra lag gör nåt är det alltid svinigt/fel/patetiskt osv;) däremot kan jag hålla med JFK, ang hur man ligans självbild. Sundlöv har själv varit inne på ett liknande spår men uttryckte stor förståelse för de olika förutsättningarna klubbarna hade.
Kommentera