1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871363

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Gavelo: ja. Modo är verkligen inget lag som tagit 14 poäng av 21 på slutet eller bara blivit nollade i en av de matcherna. Verkligen inte, utan Modo har knappt ett poäng på slutet.

Men. Jag hade gärna tagit Wenger. Typ 15 år på raken i champions League. Lätt att gnälla på för uteblivna vinster, men fruktansvärt konsekventa i topp tre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
J F K: Absolut, Wenger har gjort mycket bra för Arsenal, men topp 3 betyder ingenting förutom en CL plats, man måste vinna titlar det är det de handlar om.
Arsenal har inga titlar på över 10 år förutom FA cupen och community shield men vem fan bryr sig om dom?, när det är ligan och Cl som verkligen räknas.
Sen har Modo blivit bättre, men det duger inte att bara vara bra, man måste vara bäst, det är det sport handlar om, och bäst är Modo verkligen inte
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 14/2
J F K: Det handlar inte om poäng JFK, det handlar om känslor. För mig har MODO varit känslor, Berg och dalar, eufori som då Svarten trycker in pucken mot Timrå eller illamående då Foppa fick en armbåge i huvudet av Peter Nordström. Förvåning som då Horava klackade in pucken och adrenalinpåslag som då Hinote tog sig an självaste Chara.

Så känner man aldrig nuförtiden, ett leende, eller ett byte av kanal som mest. Intervjuver orkar man inte höra för alla säger samma sak. Tacklingar? När tacklade en Modospelare en motståndare senast?

Modo är som en folklig bil i mellanprisskiktet, aldrig en sladd, lusten att rejsa vid ett rödljus är obefintligt, inget man skryter med, den bara finns där för att man måste ha den. Man hoppas att den klarar besiktningen varje år och får man en tvåa så löser man det med en billig reservdel från mekonomen...

Jag förlorar hellre med 10-0 mot Frölunda i SHL än vinner med 3-2 mot Västervik i Allsvenskan.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 14/2
J F K:
Ett bra playoff är det viktigaste, helst 5 så man får 3 hemmamatcher.
Kommentera