1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871387

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Mydar: Frågan är om inte ekonomiska resurser är det som kan ta ett lag till SHL i framtiden. Spåret med att bygga med spelare från juniorleden och värva unga talanger är otroligt sårbart och SHL kommer i allt större utsträckning att plocka guldkornen.
Att bygga långsiktigt kommer att bli otroligt svårt då spelarna inte får vara för bra. Det gäller att ha en stark organisation som är redo att hugga när chansen kommer.
Det gäller att vara ett topplag och kanske förstärka i februari när man har läge att hamna på en direktkvalsplats.

Se på Timrå, detta kan vara deras chans sen kanske de hamnar som nr 7 nästa år då de återigen kommer att tappa russinen i kakan.
Modo ligger givetvis bra till på sikt med det intresse som finns i bygden både när det gäller publik och företag som är villiga att hjälpa till.
Jag tror att om Modo ligger säg, topp fyra den här tiden på en säsong så kommer uppslutningen att bli fenomenal och alla möjligheter att mobilisera finns.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Axle San: Måste faktiskt säga det är underbart läsa en kommentar av någon som ser positivt på framtiden!
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Axle San:
Det här med långsiktighet/tålamod borde rimligen gälla arbetsmetodiken, bygga via juniorer kan man göra om det råkar vara tillräckligt bra en viss säsong.

Det som jag tycker är lite synd var att man ändå fick ett blankt papper med truppen i allsvenskan, inga gamla kontrakt som släpar eller tynger lönebudgeten men det har man redan nu. Kanske orimligt att man inte har något kontrakt som tynger men trist.
Kommentera