1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480165 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871450

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Om det skall till känslor/glöd så känns inte som att så många matcher lever upp till det, inte på allsvensk nivå iaf. I SHL tycker jag man ser att vissa toppmöten är "heta" och man lever med. Men i övrigt så tycker jag det är lite avslaget, vilket jag personligen inte har några större problem med. Det som man däremot lider av när man tittar på allsvenskan är att spelkvaliten inte är vad man är van vid. Drömmer mig tillbaka till Sverige mot U23 i i world cup... där levde man med!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Utan att gå för djupt i vad jag anser är modos stora akilleshäl så skulle jag direkt säga att det beror på 2 saker.
Det första är är oförmågan i passningarna, skulle det finnas statistik på missade uppspel så skulle Modo nog tveklöst leda den ligan, nog minst 50% av modos uppspel från back går till icing eller går bara förlorad i mittzon.
Det andra är nervositeten i egen zon, Modo spelar så enkelt ur egen zon med fokus på ”enkelt”, puckarna bara kastas iväg till motståndarna som kan börja anfalla på nytt, i 2a perioderna har man således långt till båset och får svårt att byta då man inte tar sig över röd utan får försvar å försvara tills man drar på sig en utvisning.
Kommentera