1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871451

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Utan att gå för djupt i vad jag anser är modos stora akilleshäl så skulle jag direkt säga att det beror på 2 saker.
Det första är är oförmågan i passningarna, skulle det finnas statistik på missade uppspel så skulle Modo nog tveklöst leda den ligan, nog minst 50% av modos uppspel från back går till icing eller går bara förlorad i mittzon.
Det andra är nervositeten i egen zon, Modo spelar så enkelt ur egen zon med fokus på ”enkelt”, puckarna bara kastas iväg till motståndarna som kan börja anfalla på nytt, i 2a perioderna har man således långt till båset och får svårt att byta då man inte tar sig över röd utan får försvar å försvara tills man drar på sig en utvisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Ska tilläggas också att jag tycker mig se att det blir allt vanligare med förstärkningar/filmningar i år. Bara igår tex var det ett par tillfällen där benen på spelaren bara viks och man ramlar för att klubban är i magtrakten och hakar. Hur kan en klubba i magen få fötterna att hoppa?
Även Molins utv på slutet är en kraftig förstärkning av Lövenspelaren som tyvärr belönas med 2min utvisning på Molin..

Om så är fallet att vi går mot fotboll inom hockeyn då slocknar mitt intresse direkt. Det här måste man ta krafttag på omgående- och även såga sitt eget lag om spelare slänger sig.
Kommentera