1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480190 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871457

Sv: Apropå ingenting...
Ska tilläggas också att jag tycker mig se att det blir allt vanligare med förstärkningar/filmningar i år. Bara igår tex var det ett par tillfällen där benen på spelaren bara viks och man ramlar för att klubban är i magtrakten och hakar. Hur kan en klubba i magen få fötterna att hoppa?
Även Molins utv på slutet är en kraftig förstärkning av Lövenspelaren som tyvärr belönas med 2min utvisning på Molin..

Om så är fallet att vi går mot fotboll inom hockeyn då slocknar mitt intresse direkt. Det här måste man ta krafttag på omgående- och även såga sitt eget lag om spelare slänger sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Manny: Frycklund slängde sig rätt rejält igår i en situation framför mål. Lövenspelaren åkte på 2 minuter för hög klubba.
Det var visserligen en solklar utvisning, men ändå.

Fryckan var f.ö rappare på skridskorna än jag trott, det lilla man fick se igår så tycker jag det verkar lovande. Låt honom centra 2:linan med Karla och Jakobsson på sidorna, och återställ 1:a linan så kan vi nog få två farliga linor.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Manny: Håller med, jag tycker även det är störtlöjligt att man tar ut båda spenarna om man gruffas, herregud det är känslor på isen och om man bestraffar dessa känslor gång på gång så blir det ju mer likt damhockey eller innebandy, sen tycker jag det ör bedrövligt att man spelar 4-4 när 2 spelare blir utvisade för olika saker, hockey ska spelas 5-5!

Men ja för 7-8 år sedan så diskuterade man detta med att ta bort spelförstörande element i hockey, detta har gjort att tacklingar, känslor och tufft spel bestraffas medans åka runt och individuellt dribblahockey mer och mer är melodin, en utveckling som jag inte alls gillar.
Kommentera