1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479937 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872556

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K: 'kopiöst jobbigt'...haha. Nä, du får tycka vad du vill. Likväl som du får stå ut med att jag påpekar det jag uppfattar vara dumheter.

Så, om jag förstår ditt resonemang rätt är alltså 'en bra trupp' enbart en summering av spelarnas individuella skicklighet? Eh, ok. Då förstår jag varför du a) har väldigt svårt att bedöma modos och andra lags slagstyrka, och b) varför du ofta är så förbannad och frustrerad när hockeysäsongen är igång och resultaten blir sådär oförutsägbara och konstiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Bragd-Birger:

Lätt att sitta med facit i hand och skriva om bredd och skridskoskicklighet osv.

Hoppas verkligen att du hade Timrå som 1:a i dina tips och satt en rejäl slant på det innan säsong, då har du fått fina pengar eftersom du innan säsong har sett något som andra inte såg komma.

Klart att Timrå har gjort en grym säsong och fått en utväxling på spelare och spelsystem som ingen riktigt vågade tro på innan säsong.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Bragd-Birger: jösses. Du har fortfarande inte fattat. Läser du ens inläggen eller är det cherry picking av lösryckta rader och sedan fullständigt härdsmälta när du sätter dem samman.

Birgit. Vad skrev jag här:
"Nu vet väl alla här att endast en spelartrupps högstanivå är inte det enda som spelar roll...Man behöver tränare, man kan ha psykologer. Spelare presterar bättre eller sämre i olika omgivning, i olika spelsystem, med olika förtroende osv. Ja, så resonerar i alla fall jag."
Kommentera