1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479632 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873665

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ungefär precis det som Modo inte gjort, så många kullar som på senaste 5 åren tillhört sverigetoppen, kryddas med dubbla SM guld den gångna säsongen.. Men vad har A-laget fått ut utav det, ett gäng talangfulla juniorer som prövar spel i Allsvenskan men är alldeles för oskolade och valpiga för att kunna bidra!

(Sellgren undantaget)

Modos akademi måste börja lägga större energi på att individuellt skola dom största talangerna för seniorspel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Tror dessutom att det skulle vara nyttigt för våra mest lovande juniorer att skolas in i Övik HF i Ettan i 1-3 säsonger innan dom försökte ta plats i MoDo. Det skulle ju även Övik HF tjäna på, och förmodligen bli ett topplag i Ettan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
I år har Wallin/Sellgren/Whalgren gjort det som åtminstone kan betecknas som en ok prestation. Wallin är 8 i räddningsprocent, Sellgren kan man ha åsikter om men han går i 6 backar utan tvekan, och Wahlgren har producerat helt ok i perioder spelat rätt bra. 3 st som bidrar i a-laget en säsong är rätt bra, fler än så är nog svårt att få fram för att bidra undr en säsong. Sen skall man alltid sträva efter utveckling och förbättring men där har jag tyvärr inget att bidra med, mer än mkt marklyft/knäböj/dips/chins/Bänkpress😉.
Kommentera