1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1875053

Sv: Silly season
Heyerdal: Fonden är dock initiativ utanför modo. Samt innan vi ropar hej ska vi gå över bäcken, det står ju även tydligt på sidan för fonden att den ska nå upp till 7,5mkr innan spelsäsong, det är en bra bit kvar innan vi vet att detta mynnar ut i någonting.

Självklart kul om han stannar. Jag tycker bara det är väldigt naivt att tro han skulle vilja göra det i ett allsvenskt bottenlag som troligen bara genererar massa frustration att spela för.

Jag är imponerad hur ni kan lyckas ha så högt hopp och tro om modo. Baserat på senaste 10-12 åren, lär nästa säsong bli som denna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
atomragnar: chanserna är små naturligtvis, inte många som skulle stanna även om de är från orten, det såg vi så sent som för två säsonger sen, vet inte hur hans familjesituation ser ut ibland kan den påverka mer än man tror, små barn t.ex el tjej från trakten som slår näven i bordet....säkert nån här som vet mer, sen får vi hoppas ledningen, Sundlöv-säcken m.fl lärt sig en del om allsvenskan och anpassar truppen efter det, hoppas ska vi iaf göra även om det varit tungt ett tag jämför Tik som gått tungt med det mesta men nu ser ljusglimtar
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar: Med det lidande Pappa Ove orsakade tycker jag nog allt han är skyldig oss en SHL biljett innan han lämnar. =)
Kommentera