1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1875622

Sv: Silly season
Tarasov: Ingen som reagerar på att en Brynäsare visar 1000 ggr mer MoDo-hjärta än 95% av svikarna som lämnade moderklubben/ fostringsklubben när det inte var roligt längre.

Gillar den här grabben som fan!! Karaktär och hjärtat på rätt ställe!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
bisterfinnen: Är du sann eller? VO var för fan en av max 5 spelare som visade karaktär, hjärta; blod och tårar mot Leksand.

En 20-åring som fick på sina axlar att ställa till rätta allt som gamla ikoner och gubbar på styrelse-, tränar- och sportchefspositioner ställt till med.

När Noah Welch dog under pressen och åkte runt och gömde sig så tog VO ansvar. Vår egen junior. Nä fy fan vilket uttalande från dig.
Kommentera

Sv: Silly season
bisterfinnen:
Det är din uppgift att belysa sådant😀👊. Däremot sympatiskt att man funderar på att stanna, för att man känner ett ansvar.
Kommentera

Sv: Silly season
bisterfinnen: Vet inte om det är VO du menar på eller vem det är när du säger att dom lämnade moderklubben när vi åkte ur? (Bara han och KJ som har Modo som moderklubb som lämnade efter säsong så?)
VO är/var på tok för bra för HA, eller iaf för stor potential. Att klandra honom för att vilja spela på högsta nivå med den kompetens han besitter är bara dumt. Antagligen får han ju NHL kontrakt till nästa säsong också.

Finns ju en anledning till att Molin är i HA.
Kommentera