1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

293312 inlägg · 3774 ämnen

Inlägg #1880514

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: ...innan man öppnar munnen kanske man ska tänka på att man har en egen klack som är ökänd i hockeysverige med att lukta mjölkersättning. Blir bara så löjlig nivå att sitta och kasta skit på andra när man själv ligger.
Men det kanske är själva essensen av Modos problem senaste åren, oavsett hur verkligheten ser ut så anser man sig vara guds gåva till Svensk hockey.
Är övertygad om att ni får en mycket bättre säsong nästa år.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp:
Jag är fullt medveten om våra egna supportrar, och tror ingen MoDo-supporter behöver påminnas om hur dom senaste 10 säsongerna sett ut, det är vi fullt kapabla till att lista ut själva!
Satan i gatan vad ni Timrå-supportrar har fått hybris helt plötsligt för att ni har gjort en bra säsong! Historiskt sett är ni en klubb för Sveriges näst högsta division, kom tillbaka och kaxa om 2 SM-guld och ca. 24 säsonger till i högsta ligan.
+7
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Nja jag är inte lika övertygad som dig att nästa säsong blir mycket bättre för vår del men jag är 100 % säker att ni får en mycket sämre säsong än denna.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Det finns folk med mindervärdeskomplex överallt,som så fort dom får chansen försöker nedvärdera andra människor. Dom sparkar gärna på dom som redan ligger.
Sen så finns det ganska många som gillar lite häcklande fram och åter när det framförs med lite humor och respekt. Dom fattar oftast när det är läge att hålla igen.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp:
Varför kasta skit öht? Om man nu anser det vara ett problem alltså. När det gäller klackar så är det en viss kultur oavsett klubb.
Kommentera